Cyber Risico Contact

Cybersecurity

Cyber Risico Contact

Zeeland, Nederland, Januari 2022

We zijn onafhankelijk -na het goed afronden van de premaster Risicomanagement aan de Universiteit van Twente-. In 2020 hebben we de Zeeuwse knoop de een draai gegeven.

Onze keuzevrijheid voor CyberSecurity Zeeland | Cyber Risk Zeeland. We geven ons zelf de ruimte om zowel in Nederland en België werkzaamheden uit te voeren. Dat beperkt ons niet zoals enkel verzekeringsadvies dat wel doet. 

Een bijdrage bieden aan bedrijven met de Cyber Risico’s en gevaren. Daar ligt de op dit moment de grootste uitdaging. Ontdekken en samenwerken. Op ieder gebied. Het kost even tijd, maar we staan er… Voor u.

We hebben onze bekwaamheid van praktisch risicomanagement verder gespecialiseerd in de beschermende aanpak tegen nieuwe digitale risico’s en dreigingen.

Cyberrisico’s.

Ondanks we weten dat er verzekeringen als oplossingen zijn, vinden wij het effectief managen van risico’s (veel zijn niet verzekerbaar) zinvoller. 

“Een risico is een onzekere gebeurtenis met oorzaken, een kans van optreden en met gevolgen voor de doelstellingen” 

Dit impliceert dat risico onzeker is, net als een kans. En een kans is niet per definitie negatief. Een insteek die kansen en ruimte biedt. 

Daarom kiest u voor Cybersecurity en CyberRisico Zeeland van Legilo B.V. 

Zeeland, Nederland, is de plek waar Sebastiaan Zaal, eigenaar van Legilo B.V. zijn liefde heeft gevonden.

In eerste instantie deed Sebastiaan voornamelijk in de risicobeoordeling voor grote verzekeraars en tussenpersonen.. 

Verzekeringen kunnen we nog steeds aanbieden via onze zusterorganisatie. Sinds 2020 heeft Sebastiaan Zaal Assurantiën een eigen AFM vergunning. 

Cyber Risico Contact

contact

Stuur ons gerust een bericht

Contact gegevens 
Bereikbaarheid 

Ma-vrij: 8:00 – 21:00

Zat: 8:00 – 14:00

Zon: 8:00 – 14:00