CYBER RISICO CONSULTANCY

Uw tijdelijke capaciteitsvraag.

Zonder te knipperen met onze ogen:
“Met veel zorg dragen we bij aan de uitdaging van groei in structuur, inzicht in kosten en de performance. Gezamenlijk ontwikkelen we een actueel en toekomstbestendig beveiligingsbeleid”

Nee, we stoppen met deze onzin. U wilt de kwaliteit van de medewerkers behouden en het cybergedeelte geregeld!

Legilo B.V. doet ertoe. We dragen bij met een passend programma van cybersecurity. We geven te pas en te onpas onze ongefilterde en hak op de tak mening.

Nog vaker denken we na (geen zorgen) en trekken je soms het bloed onder de nagels vandaan met andere inzichten. Dat is niet erg zolang er nog niets aan de hand is. Dan mag de dialoog -wat ons betreft- echt wel knetteren, daar worden we alleen maar sterker van.

Overigens zijn we ook nog eens wars van posities, gedrag of politieke vriendschappen. We jeuken wel echt overal. Dan ben je alvast voorbereid.

Het voordeel? Meer en meer dan enige kennis brengen we mee en we gaan niet aan stoelpoten zagen. We hebben onze eigen ambitie.

Wij doen er pas echt toe wanneer we organisaties en bedrijven binnen zes tot twaalf maanden met een goed fundament (dat is normaal gesproken onzichtbaar) weer loslaten en de opdrachtgever denkt: Wat heeft onze vriend nou daadwerkelijk bijgedragen?

Konden we dat zelf niet? Nee..
Kunnen we het nu zelf? Ja..

Interesse in een programma van Cybersecurity? Neem direct contact op voor een afspraak.


The secret of success

Hoe wordt je cyber risico consultant?

PreMaster RisicoManagement

2020

CISM
opleiding met goed gevolg afgerond

Februari 2022

Compliance en
management

Sinds 2013

Kennis Maken? Vraag naar de tarieven & voorwaarden

CYBER RISK STRATEGIE

“We creëren een volwassen risicobewustzijn”

Zo dragen we bij aan zowel vrijheid als flexibiliteit in strategie en keuzes.

Zo zien we risico in de basis al als onzekerheid, niet als “kwaad gevolg”. Net zoals een kans in beginsel een onzekerheid is. Het biedt ruimte in uw organisatie.

Bovendien kunnen onze hooggeschoolde arbeidskrachten op tijdelijke basis ingehuurd worden tegen een meer dan redelijk tarief”

En we doen alles volledig consulting en support.

Informeer eens naar de mogelijkheden. We werken graag met u samen.

IT-RISK CONSULTANT

Naast onze opleidingen hebben we een DISC training gedaan. Dan weet je in welke teams je uitstekend past. Maar ook wie er in het team zit en hoe (en vooral waarom) mensen reageren.

De truc is dat je een kleurtje wordt of bent. Op basis van je gedrag. Zelf vind ik daar overigens wel wat van.

Je bent niet ‘introvert’, ‘uitgelaten’ of ‘goed in je werk’. Nee je bent een kleur en vult een team aan (blauw in mijn geval). De beste teams zijn volgens deze formule een regenboog (en terug ) als variatie. En je collega’s zijn dat ook.
Het werkt wel. 

Leuke anekdote voor de kenners van DISC:

– Mijn trainer was het ermee eens: Max Verstappen is “Rood” want opvliegend en in de media kortaf en eigenlijk kon hem dat allemaal niet schelen want ingewikkeld doen tegen anderen was niet zijn ding. Hij was niet van de details.

– Ik vond hem blauw, omdat hij tot op de milliseconde precies wist wat hij wilde doen tijdens een voorbereiding en wedstrijd. Totale controle. Zo had men er nog niet naar gekeken

– Zet hem op een plek waar hij geen benul heeft wat te doen (op de groenteafdeling bij de sponsor) en hij is geel… of groen.

Samenwerken door middel van tijdelijke inhuur of direct capaciteit nodig? We werken op een gelijkwaardig niveau binnen teams. We kijken in eerste instantie de mensen aan als mens. Niet als kleur van gedrag of wat dan ook. En natuurlijk heeft het zijn voordelen. 

Tijdelijke vervanging bij ziekte, zwangerschap of bij vacatures? Wij begrijpen dat we op een ingeslagen weg niet zomaar kunnen afslaan

(en daar helpt geen DISC kleurtje tegen)

We leveren kennis en kunde aan organisaties, zijn introvert, soms vrolijk, soms chagrijnig, maar wel onszelf op dat moment. En altijd krachtig. Stil of niet… 

Creëren, bijdragen en leveren van vitaliteit voor mensen, organisatie en techniek. Dat is pas veerkracht.

IT-RISKMANAGEMENT

IT-Riskmanagement is met een leider zonder kennis van zaken als een schip zonder kapitein. Wanneer het verschil tussen bakboord en stuurboord niet begrepen wordt dan kun je jezelf nog zo mooi verkleden als kapitein IGLO tijdens carnaval op de loveboat.

Maar dan komt men in een roeiboot de vijver nog niet over.

Wij weten hoe we de oceaan kunnen oversteken. Ook al zijn ook voor ons niet alle golven zichtbaar en direct te nemen. Maar we weten welke koers we gaan vasthouden en hoe we er gaan komen. En soms moet je dan een stukje omvaren.

We komen tenslotte uit het prachtige Zeeland.

Zomaar enkele van onze diensten (en dat doen we goed):

  • Creëren IT-Security beleid
  • Proces integratie en omschrijving
  • Onafhankelijke uitvoering van audits
  • Samenwerken voor de stabiliteit van het Cybersecurity plan.
Cybersecurity Aanvraag

contact

Stuur ons gerust een bericht

Contact gegevens 
Bereikbaarheid 

Ma -Vr: 8:00 – 21:00

Zat: 8:00 – 14:00

Zon: Noodgevallen